eating

Лімончелло-тірамісу
     Приготування:
 Розділіть яйця на білки і жовтки. Натріть приблизно 2 лимона, щоб вийшло 2 столові ложки цедри. Вичавіть сік з лимонів (приблизно 3/4 склянки).
 Зніміть жовтки, збийте з 1/4 склянки цукру і 1/2 склянки лимончелло до однорідної маси. Поставте цю суміш на водяну баню і продовжуючи збивати, тримайте близько 5 хвилин. Коли суміш загусла, знімайте з вогню. Остудіть.Решта лимончелло, весь лимонний сік, склянка води і 1/2 склянки цукру вилийте в каструльку. Доведіть до кипіння, помішуючи до повного розчинення, варіть близько 5 хвилин. Повністю остудіть сироп.
 Змішайте цедру з маскарпоне, збийте до однорідної маси. Білки збийте з рештою цукром (1/4 склянки).Третина суміші жовтків додайте до маскарпоне і перемішайте. Потім в 2-3 підходу додайте і решту суміш. Акуратно введіть білки і перемішайте всю суміш.Вилийте сироп в мисочку і занурте кожне печиво. Викладіть савоярді в сиропі 1 шаром на дно блюда.
 Половину суміші лимончелло-маскарпоне викладіть поверх печива, закрийте іншим печивом в сиропі і повторіть з маскарпоне.Закрийте блюдо харчовою плівкою і поставте в холодильник на ніч.